Zbardhja e dhëmbëve përmes telefonit (Video)

Zbardhja e dhëmbëve përmes telefonit (Video)

Apple pëson rënie pas 15 viteve
Kuvajti heq nga kinematë filmin ‘E bukura dhe bisha’ (Video)

Qeveria koreane tashmë ka nxjerrur në treg pajisjen e parë të lidhur me telefon e cila nevojitet për zbardhjen e dhëmbëve.

Pajisjen duhet ta vendosni në dhëmbët tuaj dhe ta lidhni me telefon, pastaj të prisni 10 minuta në mënyrë që të ndizet ngjyra e kaltër, pastaj kur ta heqni, ngjyra e verdhë tek dhëmbët tuaj do të zhduket.

COMMENTS