Zanfina ‘ngjallë’ edhe Adelina Ismailin (Foto)

Zanfina ‘ngjallë’ edhe Adelina Ismailin (Foto)

Ju kujtohet këngëtarja Rezarta Shkurta? (Foto)
Genci dhe Eni publikuan projektin e tyre ‘Vetëm ti’ (Video)

Projekti më i ri muzikor i Zanfinës, i dedikuar për nënën e ndjerë të këngëtares, i titulluar ‘M’ për Monën, është mirëpritur dhe ka emocionuar të gjithë, përfshirë edhe Adelinën.

Adelina Ismaili ka bërë një dedikim përmes rrjeteve sociale duke u shprehur krenare për motrën, Zanfinën.

Postimi i Adelines

Ndryshe, Zanfina Ismaili ka publikuar dje këngën për Monën, i cili e rikthen pas një pauze në skenë.

COMMENTS