Zakonet e çuditshme të yjeve

Zakonet e çuditshme të yjeve

Tek i shohim nga ekrani të gjithë duken perfektë por në të vërtetë edhe yjet tanë të preferuar kanë zakone të çuditshme, frikëra apo dobësi. Tring i

Tek i shohim nga ekrani të gjithë duken perfektë por në të vërtetë edhe yjet tanë të preferuar kanë zakone të çuditshme, frikëra apo dobësi. Tring i ka mbledhur të gjitha dhe jua sjell ato më poshtë!

Emma Stone

Generated by IJG JPEG Library

Kur ishte e vogël, mbante gishtin në gojë. ‘Është një zakon që nuk e kam hequr. Ende ndihem mirë, sa herë e bëj këtë veprim’ – ka thënë aktorja.

Helen Mirren

Nuk përgjigjet kurrë në telefon. ‘Ndoshta, fobia ime është të folurit në telefon’ – ka thënë ajo.

Ben Affleck

Ka thënë se i ka frikë gratë e bukura.

Angelina Jolie

Angelina Jolie është koleksionuese thikash.

Emma Watson

Emma Watson ka githmonë turp të flasë me burra që nuk i njeh.

Rihanna

Rihanna flet së paku katër herë në ditë me miqtë e saj në telefon dhe gjithmonë për mëngjes kërkon të hajë ananas.

COMMENTS