Zaimina Vasjari ndahet nga i dashuri (Foto)

Ish Miss Shqipëria Zaimina Vasjari, mësohet se i ka dhënë fund marrëdhënies së saj 6 vjeçare me një biznesmen nga Durrësi. Udhëtimi të cilin e kis

Ish Miss Shqipëria Zaimina Vasjari, mësohet se i ka dhënë fund marrëdhënies së saj 6 vjeçare me një biznesmen nga Durrësi.

Udhëtimi të cilin e kishte bërë verës me shoqet e saj jashtë Shqipërisë, thuhet se i ka shërbyer pikërisht për të hequr nga mendja, mashkullin të cilin për herë të parë e prezantoi publikisht në korrik të 2015-ës.

Mediat shqiptare raportojnë se Zaimina është ndarë përfundimisht dhe se një foto me bikini në anije, heq të gjitha dyshimet se ajo mund të kthehet pas tek ish i dashuri.

‘Nuk pendohem’, shkruan Zaimina teksa komplimentohet nga ndjekësit për format bombastike.

Zaimina Vasjari ndahet nga i dashuri foto

COMMENTS