Yndyra e madhe në stomak rrit rrezikun për sulm në zemër

Yndyra e madhe në stomak rrit rrezikun për sulm në zemër

Një stomak i mbushur me yndyrë është shumë i rrezikshëm për zemrën tuaj. Studimi i ri ka gjetur se edhe njerëzit që nuk janë në mbipeshë dhe kanë s

Një stomak i mbushur me yndyrë është shumë i rrezikshëm për zemrën tuaj.

Studimi i ri ka gjetur se edhe njerëzit që nuk janë në mbipeshë dhe kanë stomak të fryrë janë të rrezikuar.

Njerëzit që e kanë belin më të madhe se vithet, janë dyfish më të rrezikuar ndaj një sulmi në zemër dhe sipas shkencëtarëve ata duhet menjëherë të bëjnë një kontrollë mjeksore.

Epidemia e obezitetit është gjetur se ka prekur jetëgjatësinë e dy të tretave të amerikanëve.

Studimi i kryer nga Klinika Mayo dhe hulumtuesit çekë sugjerojnë që ju nuk duhet të të lejoni që të keni stomak të fryrë, pasi kërcënoni shëndetin e zemrës.

COMMENTS