Ymeri: Arrestimi i deputetëve është përndjekje ndaj Vetëvendosjes

Ymeri: Arrestimi i deputetëve është përndjekje ndaj Vetëvendosjes

Visar Ymeri, kryetar i Vetëvendosjes, pas arrestimit të deputetëve Albin Kurti, Albulena Haxhiu dhe Donika Kadaj-Bujupi, ka thënë se arrestimi është n

Visar Ymeri, kryetar i Vetëvendosjes, pas arrestimit të deputetëve Albin Kurti, Albulena Haxhiu dhe Donika Kadaj-Bujupi, ka thënë se arrestimi është një përndjekje masive që ka filluar ndaj partisë së tij nga pushteti.

‘Është një rast dhe një përndjekje masive që ka filluar ndaj Vetëvendosjes, kjo filloi me dënimin e aktivistëve tanë dhe vazhdimin e gjyqit të padijet për shkak të protestës sonë’, ka thënë Ymeri.

COMMENTS