Ylli i Hollywoodit bëhet sërish nënë

Ylli i Hollywoodit bëhet sërish nënë

Mariah Carey i ka dhënë pagë mujore të dashurit që t’i blejë dhurata
Noizy dhe Duda bëjnë fuqinë! (Foto)

Aktorja e famshme e Hollywoodit, Natalie Portman është bërë nënë e një vajze.

Natalie gjatë 9 muajve të shtatëzanisë me burrin e saj, Benjamin ishte munduar të mbajë sa më private jetën e saj.

Amalia Millepeid thuhet se është emri i vajzës së çiftit të njohur. Natalie Portman më herët ishte nënë e një djali, 5 vjeçarit, Aleph.

COMMENTS