Yjet që i mungojnë estradës muzikore shqiptare (Foto)

Yjet që i mungojnë estradës muzikore shqiptare (Foto)

Ishin shumë të famshme që në vegjëli, ndërsa sot shumica prej tyre bëjnë një jetë ndryshe nga ajo që publiku ishte mësuar t'i shihte - Si yje. Rr

Ishin shumë të famshme që në vegjëli, ndërsa sot shumica prej tyre bëjnë një jetë ndryshe nga ajo që publiku ishte mësuar t’i shihte – Si yje.

Rreth 17 vite më parë, ato ishin ndër këngëtaret më të pëlqyera, jo vetëm nga moshatarët e tyre, shkruan zico.tv

Kur i pyesnim në hapat e parë të muzikës, Adea Pula, Adelina Berisha, Feime Salihu, Nazmije Selimi, Diana Toska, Ema Smaili, Nita dhe Rina Krasniqi, kishin një përgjigje: Do të jem yll i muzikës shqiptare, përcjellë zico.tv

Sot ato kanë marrë rrugë e profesione të ndryshme dhe shumë pak kanë vazhduar të jenë pjesë e ekranit, madje është vetëm Adelina Berisha që vazhdon të jetë aktive në skenën muzikore.

Për t’ua rikujtuar, zico.tv ka përzgjedhur disa fotografi, për ato që kanë qenë dhe për ato që janë tani:

FEIME SALIHU

ADEA PULA

DIANA TOSKA

RINA & NITA KRASNIQI

EMA SMAJLI

FEIME SALIHU

ADELINA BERISHA

COMMENTS