Yjet e futbollit, para dhe pas (Foto)

Yjet e futbollit, para dhe pas (Foto)

Çdo ditë e më shumë, operacionet plastike po gjejnë një përhapje të gjerë, të paktën te personazhet e famshëm, por jo vetëm. Këtyre ndërh

Çdo ditë e më shumë, operacionet plastike po gjejnë një përhapje të gjerë, të paktën te personazhet e famshëm, por jo vetëm.

Këtyre ndërhyrjeve nuk i kanë rezistuar as futbollistët, madje ata kanë pasur ndryshime drastike që prej shfaqjeve të para në fushat e blerta dhe në vazhdim.

Lojtarë si portugezi Ronaldo, Gareth Bale, kanë pësuar ndryshime të mëdha në fytyrën e tyre ndër vite.

COMMENTS