Xherdan Shaqiri: Liga e Anglisë më e çmendura

Në një intervistë për MailOnline, lojtari i Stoke City, Xherdan Shaqiri, ka thënë se Premier League është më e çmendur së kurrë më parë. Ai beson s

Në një intervistë për MailOnline, lojtari i Stoke City, Xherdan Shaqiri, ka thënë se Premier League është më e çmendur së kurrë më parë.

Ai beson së në Premier League gjenden lojtarët dhe trajnerët më të mirë botës.

‘Kjo ligë është më e çmendur së kurrë më parë. Lojtarët dhe trajnerët më të mirë janë këtu tani. Është mahnitëse; është një ligë shumë e fortë’, vlerësoi Shaqiri.

COMMENTS