Xhavit Haliti, Aida Dërguti e Kujtim Shala nënkryetarë të Kuvendit

Xhavit Haliti, Aida Dërguti e Kujtim Shala nënkryetarë të Kuvendit

Pas votimit të kryeparlamentarit është propozuar dhe votuar Xhavit Haliti për nënkryetar të Kuvendit nga PAN, Aida Dërguti nga VV-ja dhe Kujtim Shala nga LDK-ja dhe Alternativa. Me 62 vota pro dhe 52 kundër është votuar Kadri Veseli për kryeparlamentar, ndërsa tani e tutje i hapet rrugë edhe krijimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Pas votimit të kryeparlamentarit është propozuar dhe votuar Xhavit Haliti për nënkryetar të Kuvendit nga PAN, Aida Dërguti nga VV-ja dhe Kujtim Shala nga LDK-ja dhe Alternativa.

Me 62 vota pro dhe 52 kundër është votuar Kadri Veseli për kryeparlamentar, ndërsa tani e tutje i hapet rrugë edhe krijimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

COMMENTS