‘Xhanëm’ bashkon Metin, Albulena Ukaj dhe Gasson (Video)

‘Xhanëm’ bashkon Metin, Albulena Ukaj dhe Gasson (Video)

Ja si quhet në të vërtet Dhurata Dora
Yjet ju dhurojnë festë të paharruar në programin festiv në ZICO TV (Video)

Nën ritmet verore dhe me nje tekst të lezetshëm, u publikua projekti më i ri me titull ‘Xhanëm’.

Ky projekt vjen si bashkëpunim mes këngëtares Albulena Ukaj dhe Metit e Gassos.

Deri sa jemi mësuar që sidomos reperin gjilanas Gasso ta shohim krah Big Mamës, këtë herë ai ‘xhanëm’ i thotë dikujt tjetër!

COMMENTS