Xeni mbetet në Gjakovë, nuk e ndërron as me Parisin! (Video)

Xeni mbetet në Gjakovë, nuk e ndërron as me Parisin! (Video)

Këtë herë Çbanja e ka tepruar me bukuri (Foto & Video)
‘Milioneri’ nga Dardan Restelica (Premierë/Video)

‘Dhe Parisin me ma fal, me Gjakovën nuk e ndërroj’. Kjo është kënga më e re e këngëtarit gjakovar Shkelzen Jetishi, projekt ky i cili sapo është lansuar për adhuruesit e muzikës së Xenit.

Me vargje të Jorgo Papingjit dhe muzikë të Shkëlqim Dules, klipi i këngës kushtuar Gjakovës, është realizuar nga ‘Swart’, ndërsa xhirimet paraqesin pamje të bukura të Gjakovës.

COMMENTS