Wat Samphran Tempulli unikat në Tajlandë (Video)

Wat Samphran Tempulli unikat në Tajlandë (Video)

Në shikim të parë, ëat Samphran duket si një atraksion që tërheq shumë turistë, por në fakt ky tempull unikat 17 kate i lartë, që gjendet larg nga destinacionet e famshme turistike në Bangkok dhe pothuajse kurrë nuk përmendet në guidat turistike, vizitohet nga shumë pak vizitorë kureshtarë. Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

Në shikim të parë, ëat Samphran duket si një atraksion që tërheq shumë turistë, por në fakt ky tempull unikat 17 kate i lartë, që gjendet larg nga destinacionet e famshme turistike në Bangkok dhe pothuajse kurrë nuk përmendet në guidat turistike, vizitohet nga shumë pak vizitorë kureshtarë.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS