WalkCar, vetura në çantën tuaj (Video)

WalkCar, vetura në çantën tuaj (Video)

Shitet për 3.8 milionë dollarë, i vetmi ekzemplar Aston Martin Vulcan (Foto)
Mes ujit dhe kanaleve Qytetet ‘motra’ të Venecias (Video)

COMMENTS