Vuçiq kërkon ruajtjen e formatit të seancës së OKB-së për Kosovën

Vuçiq kërkon ruajtjen e formatit të seancës së OKB-së për Kosovën

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe shefi i UNMIK-ut, Zahir Tanin kanë shqyrtuar sot situatën politike dhe të sigurisë në Kosovës në prag të se

8 vjeçarja që po e befason botën, ‘mposht’ inteligjencën e Einsteinit – KURIOZITET ZICO TV
Futbollisti që thotë se pësoi lëndim nga ‘sehiret’ – MISTER ZICO TV
Aty ku njerëzit varrosen 16 metra nën tokë – KURIOZITET ZICO TV

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe shefi i UNMIK-ut, Zahir Tanin kanë shqyrtuar sot situatën politike dhe të sigurisë në Kosovës në prag të seancës së Këshillit të Sigurimit të OKB-së kah mesi i nëntorit.

Kreu i shtetit serb me këtë rast është shprehur për ruajtjen e dinamikës dhe formatit të seancës në këtë trupë të organizatës botërore.

Në seancën e radhës të KS të OKB-së do të prezantohet raporti tremujor i punës së UNMIK-ut.

COMMENTS

DISQUS: