Votimi për Demarkacionin, mungon Lista Serbe

Votimi për Demarkacionin, mungon Lista Serbe

Ndërkohë që pritet seanca për votimin e demarkacionit, pas debatit maratonik të mbrëmshëm, në sallën e Kuvendi të Kosovës mungojnë deputetët e Listës Serbe dhe deputeti, Adem Hoxha. Nga radhët e komunitetit serb i pranishëm në sallë është vetëm Sllobodan Petroviq nga radhët e SLS-së.

Ndërkohë që pritet seanca për votimin e demarkacionit, pas debatit maratonik të mbrëmshëm, në sallën e Kuvendi të Kosovës mungojnë deputetët e Listës Serbe dhe deputeti, Adem Hoxha.

Nga radhët e komunitetit serb i pranishëm në sallë është vetëm Sllobodan Petroviq nga radhët e SLS-së.

COMMENTS