Vodhën molla, policia i dënon duke i gjuajtur me to (Video)

Katër hajdutë mollësh që u kapën në akt nga policia, u rreshtuan para një fytyre shkëmbore dhe u gjuajtën me frutet që kishin vjedhur, raporton Daily Mail. Hajnat u zmbrapsen nga goditjet me mollë, por u urdhëruan të mos lëvizin nga pesë oficerët e uniformuar që ekzekutuan dënimin.

Katër hajdutë mollësh që u kapën në akt nga policia, u rreshtuan para një fytyre shkëmbore dhe u gjuajtën me frutet që kishin vjedhur, raporton Daily Mail.

Hajnat u zmbrapsen nga goditjet me mollë, por u urdhëruan të mos lëvizin nga pesë oficerët e uniformuar që ekzekutuan dënimin.

COMMENTS