Vjosa Osmani paralajmëron padi ndaj atyre që po ia keqpërdorin imazhin

Vjosa Osmani paralajmëron padi ndaj atyre që po ia keqpërdorin imazhin

Aksidentohet për vdekje një person në Gjilan
Lutfi Haziri realizon vizitë historike në Kosovën Lindore (Foto)

Kandidatja e koalicionit LDK-AKR-Alternativa, Vjosa Osmani ka thënë se nuk ka shpërndarë asnjë poster për të bërë fushatë për zgjedhjet e 11 qershorit.

Madje ajo ka thënë se përveç për këto zgjedhje, nuk ka bërë diçka të tilla as në zgjedhjet e fundit të mbajtura më 2014.

‘Për informatën e të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe organeve që po merren me organizimin e zgjedhjeve: Vjosa Osmani nuk ka shpërndarë nëpër Kosovë ASNJË poster të vetëm as në këto zgjedhje dhe as në zgjedhjet e kaluara’, shkruan Osmani në Facebook.

Osmani ka pohuar përmes Facebook që kushdo që ka vënë poster pa autorizimin e saj është duke shkelur ligjin për çka do të përgjigjet.

‘Tani do të informojë policinë dhe KQZ-në për këtë shkelje dhe keqpërdorim të identitetit dhe emrit tim për interesa të ulëta që bien ndesh me rregullat e fushatës zgjedhore’, paralajmëron ajo.

COMMENTS