Vjen telefoni i zbukuruar me diamante (Video)

Vjen telefoni i zbukuruar me diamante (Video)

Policia në Dubai së shpejti fillon patrullimin me anë të makinave fluturuese (Video)
Me panele diellore, rruga e parë në botë e shtruar në Francë (Video)

Nëse dëshironi që telefoni tuaj të bëj përshtypje, atëherë ky është i duhuri.

Mjafton të keni 1300 dollarë dhe smartphone-i i parë i zbukuruar me diamante do të bëhet i juaji.

‘The Darling’, i cili ka një kamerë prej 360 shkallësh për të bërë foto dhe video të një realiteti virtual, u paraqit këtë vit në Kongresin Botëror të Telefonëve në Barcelonë.

Smartphone-i i dizajnuar nga kompania kineze e teknologjisë ProTruly, ka një ekran prej 14cm, kamerë 13 megapixel në të dy anët dhe një termometër të çuditshëm i cili mund tju matë temperaturën pa ju prekur.

COMMENTS