Vjen kalendari më i nxehtë për vitin 2018 (Foto)

Vjen kalendari më i nxehtë për vitin 2018 (Foto)

Kalendari më i nxehtë – definitivisht – për vitin e ardhshëm tashmë është bërë gati. Seksbomba amerikane, Lindsey Pelas, ka realizuar një kalend

Kalendari më i nxehtë – definitivisht – për vitin e ardhshëm tashmë është bërë gati. Seksbomba amerikane, Lindsey Pelas, ka realizuar një kalendar fenomenal për muajt e 2018’s.

Biondja e popullarizuar gjoksmadhe vjen me disa poza tejet joshëse në kalendarin vjetor.

Ajo ka përfshirë edhe dy faqe shtesë në kalendar, si dhuratë për admiruesit e saj – dhjetorin e 2017’s dhe janarin e 2019’s.

Kalendari me foto marramendëse tashmë mund të paraporositet nga ueb-sajti i modeles, me çmim prej 40 dollarësh amerikanë.

Lindsey ka thënë se ata që e paraporosisin kalendarin do të marrin edhe një foto speciale të saj në version polaroid, me autografin e saj.

COMMENTS