Vjen Dani me ‘zemër’ (Video)

Këngëtari Ramadan Krasniqi ka publikuar projektin e tij më ri muzikor, këngën dhe klipin 'Zemër'. Kënga është ritmike, e punuar nga Hekuran Krasniqi,

Këngëtari Ramadan Krasniqi ka publikuar projektin e tij më ri muzikor, këngën dhe klipin ‘Zemër’.
Kënga është ritmike, e punuar nga Hekuran Krasniqi, dhe me tekst të shkruar nga Alban Miroci.

‘Zemër’ është publikuar në YouTube edhe me videoklip, xhirimet e të cilit janë kryer në Prizren nga BUG Production.
Ky projekt, pritet të jetë suksesi i radhës për këngëtarin pejan, karriera e të cilit numëron hite të shumta.

COMMENTS