Vjehrri puthë në buzë gruan e të birit (Video)

Kjo video dëshmon se Kina është vendi i çudive. Një burrë ka puthuar nusen e djalit të tij në një fshat në Henan të Kinës. Dhe këtë e ka bërë në mes t

Kjo video dëshmon se Kina është vendi i çudive. Një burrë ka puthuar nusen e djalit të tij në një fshat në Henan të Kinës. Dhe këtë e ka bërë në mes të ceremonisë.

Por, më pas ai ka sqaruar gjithçka duke qetësuar të ftuarit që shqyen sytë nga habia.
Ai kishte vendosur një bast rreth 1500 dollarë me një mik, se do bënte diçka të tillë.

COMMENTS