Vjedhje spektakolare e delfinit (Video)

Vjedhje spektakolare e delfinit (Video)

Edhe Holanda ka Venedik! (Video)
Arsyeja pse femrat jetojnë më shumë se meshkujt (Foto)

Një ngjarje komike ka ndodhur në një park ujor në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një delfin mesa duket i pasionuar pas teknologjisë i ka dalë nga oazi i tij dhe i ka rrëmbyer nga duart një turisteje, Ipadin e saj, në momentin që po bënte fotografi.

COMMENTS