Vjedhje amatore në Pejë, arrestohet i dyshuari

Një punëtor i një firme në Pejë ka përfunduar në paraburgim për një gjest të pahijshëm. Policia ka njoftuar se është arrestuar i dyshuari mashkull

Një punëtor i një firme në Pejë ka përfunduar në paraburgim për një gjest të pahijshëm.

Policia ka njoftuar se është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar punëtor i një firme, pasi që i njëjti duke shfrytëzuar habinë e viktimës mashkull K-Shqiptar ia merr 270 euro që i kishin rënë nga xhepi viktimës dhe kërkon leje nga pronari i firmës që të shkoj në shtëpi.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje. Policia ka hapur rast për ‘shpërdorim’.

COMMENTS