Visar Peja nga do që shkon Gjakovën e këndon (Premierë/Video)

Këngëtari i njohur, Visar Peja, duke mos harruar asnjëherë prejardhjen e tij, për programin festiv 'Gëzuar 2017', solli këngën "Ktheva kryt nga Gjakov

Këngëtari i njohur, Visar Peja, duke mos harruar asnjëherë prejardhjen e tij, për programin festiv ‘Gëzuar 2017’, solli këngën “Ktheva kryt nga Gjakova” në ZICO TV.

Një këngë kjo mjaft ritmike dhe e punuar me shumë përkushtim nga artisti, i cili me hapa shumë të sigurtë po vazhdon rrugës së babait të tij, legjendës së muzikës së mirëfilltë shqipe, Ismet Peja.

COMMENTS