Vip-at shqiptarë dhe veturat e tyre të shtrenjta e luksoze (Foto)

Fytyrat e njohura për publikun shqiptar, përfshirë këtu modelë, aktorë, këngëtarë e sportistë, të gjithë bëjnë jetë luksoze, të paktën kështu e prezan

Fytyrat e njohura për publikun shqiptar, përfshirë këtu modelë, aktorë, këngëtarë e sportistë, të gjithë bëjnë jetë luksoze, të paktën kështu e prezantojnë veten para publikut, e se çfarë jete bëjnë në të vërtetë nuk e dijmë.

Por, nuk janë të pakta rastet që shohim këngëtarët e njohur shqiptar të ekspozojnë nëpër videoklipet e tyre veturat e shtrenjta, përcjellë zico.tv

Këtu janë disa nga ta:

Blerim Destani

Capital-T

Morena Taraku

Getoar Selimi

Lori Hoxha

Noizy

Vëllezërit Xhaka

Xherdan Shaqiri

COMMENTS