VIP-at para dhe pas Photoshop-it (Foto)

Të çmendesh…Kejvina shërben kafe me të pasmet jashtë (Foto)
Adelina i rikthehet stilit të vjetër, ja çka u bëri flokëve (Foto)

Photoshop është programi ideal për të plotësuar qefet e të tjerëve sa i përket paraqitjes në fotografi.

Po t’i shihni fotot më poshtë me siguri se do të bindeni në atë që thuhet se nuk duhet të besosh në çdo gjë që shihni në ballinat e revistave të famshme.

Është më mirë të pranosh dhe të duash bukurinë natyrale.

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 1

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 2

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 3

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 4

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 5

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 6

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 7

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 8

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 9

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 10

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 11

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 12

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 13

VIP-at para dhe pas Photoshop-it 14

COMMENTS