Violeta Kajtazi i këndon dashurisë (Premierë/Video)

Violeta Kajtazi i këndon dashurisë (Premierë/Video)

Çmendet Bleona: këshilla femrave qysh mos me lind fëmijë (Video)
Arrestohet Gena në Las Vegas (Video)

Artistja me zë të ëmbël Violeta Kajtazi, këngëtare e njohur dhe shumë e dashur për publikun tonë, në programin festiv ‘Gëzuar’ 2017, erdhi me projektin e saj të ri “Ti”.

Një këngë riktime, për dashurinë, e pranueshme për veshin e secilit, kënduar nga një zë i ëmbël që e ka vetëm Violeta Kajtazi.

Premierë kjo që do të ndiqeni në programin festiv të ZICO TV.

COMMENTS