Viber sjellë për ju atë që gjithmonë keni dëshiruar

Një nga aplikacionet më popullore të enkriptuara të chatit, Viber, ka nxjerrë atë që quhet 'mesazhe sekrete' , i cili u jep përdoruesve më shumë kontr

Një nga aplikacionet më popullore të enkriptuara të chatit, Viber, ka nxjerrë atë që quhet ‘mesazhe sekrete’ , i cili u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi bisedat.

Kjo risi u jep mundësi përdoruesve që të vendosin se cilat video dhe foto të qëndrojnë në arkivën e chatit, para së të shtypin ‘send’.

Viber që tani ju lejon që të fshini një bisedë edhe nga telefoni juaj edhe nga telefoni i bashkëbiseduesit.

Kjo risi në Viber i lejon përdoruesit që të vendosin një afat kohor për imazhet që duan të ndajnë por që s’duan që të përfshihen në arkiva, koncept i ngjashëm me snapchatin.

Ju mund të dërgoni një foto dhe të vendosni nëse doni që fotoja të ruhet për 1, 3, 7 apo 10 sekonda që nga shikimi i parë.

Viber ka 800 milionë përdorues të regjistruar dhe 260 milionë përdorues aktiv.

Kjo veçori e re ka qenë risi për Viber, por ama ska qenë le ta themi dicka e pa realizuar më parë nga konkurrentët.

COMMENTS