Vetura për njerëzit në karrocë (Video)

Koncepti i Kenguru dhe EV është i dizajnuar veçanërisht për njerëzit që e përdorin karrocën. Krijuesi i veturës, Istvan Kissaros-laki, me bazë në T

Koncepti i Kenguru dhe EV është i dizajnuar veçanërisht për njerëzit që e përdorin karrocën.

Krijuesi i veturës, Istvan Kissaros-laki, me bazë në Teksas, bëri bashkë 30 investitorë për të mbledhur 4 milionë dollarë të nevojshme për ta dërguar veturën në rrugë.

Dhe brenda pak kohësh, njerëzit që janë në karrocë ishin në gjendje që ta përdornin atë.

COMMENTS