Vetëvendosje e sheh të rëndësishme daljen masive të qytetarëve në votime

Vetëvendosje e sheh të rëndësishme daljen masive të qytetarëve në votime

Lëvizja Vetëvendosje ka ftuar qytetarët që sa më shumë të dalin për të votuar. Në konferencën e dytë e mbajtur pasdite nënkryetari i Vetëvendosjes

Lëvizja Vetëvendosje ka ftuar qytetarët që sa më shumë të dalin për të votuar.

Në konferencën e dytë e mbajtur pasdite nënkryetari i Vetëvendosjes Dardan Sejdiu tha se është shumë e rëndësishme që qytetarët të dalin e të votojnë.

‘Është tepër e rëndësishme dhe tepër vendimtare secila votë e cila sot deri në orë 7 qytetarët votojnë dhe të shfrytëzojnë këtë të drejtë në mënyrë që të sigurohemi që i gjithë procesi të përfundoj mirë e mbarë’, ka thënë Sejdiu.

COMMENTS