Vetëvendosje bëhet parti (Foto)

Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje që të bëhet parti politike.
Sipas vendimit të KQZ-së, LVV ka përmbushur të gjitha kriteret për t’u bërë parti politike dhe ka obliguar këtë parti që gjashtë muaj pas këtij vendimi ta mbajë Kuvendin e parë partiak.

Në vendimin e dal nga KQZ-ja thuhet se Vetëvendosje obligohet që brenda gjashtë muajve nga data e regjistrimit të mbajë Kuvendin partiak.

Vetëvendosje do të radhitët e 58-ta, bënë të ditur vendimi i komisionit zgjedhor.

Aplikimin e VV-së për ndryshimin e statusit nga lëvizja në parti e kishte konfirmuar një muaj më parë, anëtari i KQZ-së nga Vetëvendosja, Adnan Rrustemi.

Ky është vendimi i plotë i KQZ-së:

COMMENTS