Veseli uron të gjithë besimtarët ortodoksë për Pashkë

Veseli uron të gjithë besimtarët ortodoksë për Pashkë

Të gjithë besimtarëve ortodoksë të vendit tonë, ua uroj Pashkët, me dëshirat më të mira për paqe, shëndet e begati. Kështu ka thënë Kadri Veseli, k

Të gjithë besimtarëve ortodoksë të vendit tonë, ua uroj Pashkët, me dëshirat më të mira për paqe, shëndet e begati.

Kështu ka thënë Kadri Veseli, kreu i Kuvendit të Kosovës.

‘Në këtë festë, kujtojmë mesazhin human që bartë me vete ringjallja, për fitoren e shpresës dhe mirësisë. Le të jetë festa edhe moment frymëzimi për dashuri, mirëkuptim dhe përparim në vendin tonë, për të gjithë pa dallim’, shkroi ai në Facebook.

COMMENTS