Veseli: Shkarkimet nuk do të ndalen me kaq

Veseli: Shkarkimet nuk do të ndalen me kaq

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka drejtuar kritika të ashpra ndaj institucioneve të vendit lidhur me arrestimin e më pas deportimin e gjashtë shteta

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka drejtuar kritika të ashpra ndaj institucioneve të vendit lidhur me arrestimin e më pas deportimin e gjashtë shtetasve turq.

Veseli tha se nuk ka ditur asgjë dhe për këtë çështje është njoftuar nga familjarët. Ai ka treguar se në këto shkolla të ‘terroristëve’ shumica e politikanëve i kanë fëmijët e tyre e edhe vet ai.

Veseli ka komentuar edhe për shkarkimet e sotme, por ka lënë të kuptohet se nuk do të jenë të fundit.

COMMENTS