Veseli ia kthen Qunit

Veseli ia kthen Qunit

Pritet të hapet pika kufitare Kosovë-Maqedoni në Stançiq
Publikohet lista me 30 kandidatët më të votuar të koalicionit LDK-AKR-Alternativa (Foto)

Deputeti i LDK-së, Anton Quni ka qenë shumë kritik në fjalimin e tij në Kuvend, ndaj kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli.

Ai ka thënë se ka pasur plan që të tërhiqet nga politika, por që këtë nuk do ta bëjë derisa Kadri Veseli dhe Hashim Thaçi të përfundojnë prapa grilave.

Pas fjalës së tij, Veseli ju ka drejtuar Qunit, duke i thënë ‘Për këto që thatë mund të flasim ku të duash dhe si të duash’.

COMMENTS