Vendi ku shtyllat prej guri ‘përshkojnë qiellin’ (Video)

Të famshmet shqiptare që pritet të lindin në vitin 2018 (Video)
Publikohen në YouTube videot nga ‘Zhurma Video Music Awards 13’ (Video)

Në mesin e shumë përrenjëve, pishinave natyrore, ujëvarave, rreth 40 shpellave dhe disa urave natyrore, në Wulingyuan gjenden edhe shtyllat prej guri, disa prej të cilave janë rreth 200 të larta, e disa madje edhe 800 metra.

COMMENTS