Vendet që duhet t’i vizitoni para se të vdisni (Video)

Vendet që duhet t’i vizitoni para se të vdisni (Video)

Gjeoparku Yehliu, peisazhi i jashtëzakonshëm gjeologjik (Video)
Miranda Hashani 30 vite në skenë, organizon koncertin spektakolar të karrierës (Video)

Tashmë jemi në sezon turistik dhe gjithkush kërkon një vend të mirë për të vizituar. Ne do të dëshironim t’u prezantonim dhjetë vendet më të bukura në botë të zgjedhura për këtë vit.

1. Malet Rainboë, Kinë

2. Liqenet e Plit-vicës, Kroaci

3. Ujëvarat Viktoria

4. Pamukkale, Turqi

5. Venecia, Itali

6. Plazhi ëhitehaven, Australi

7. Santorini, Greqi

8. Kështjella NojShanshtejn, Gjermani

9. Ishujt Mamanuca, Fixhi

10. Shpella Gloëëorm, Zelanda e Re

COMMENTS