Vedati i ‘Stupcave’ në foto me vajzën e sapolindur (Foto)

Aktori i humorit nga ‘Stupcat’ Vedat Bajrami është bërë baba për herë të parë. Ai dhe gruaja e tij Allmira janë fotografuar bashkë me vajzën e vogël, të cilës i kanë vënë emrin Toka. Ata kanë pozuar bashkë me mjekët pasi nëna është liruar nga spitali dhe duken shumë të lumtur.

Aktori i humorit nga ‘Stupcat’ Vedat Bajrami është bërë baba për herë të parë.

Ai dhe gruaja e tij Allmira janë fotografuar bashkë me vajzën e vogël, të cilës i kanë vënë emrin Toka.

Ata kanë pozuar bashkë me mjekët pasi nëna është liruar nga spitali dhe duken shumë të lumtur.

Vedati i Stupcave

COMMENTS