Vdes një punëtor i Kuvendit të Kosovës

Vdes një punëtor i Kuvendit të Kosovës

Clinton dhe Sanders tani kanë rival të vetëm Trump-in (Video)
Ish-kryetarit të Gjilanit dhe 38 personave të tjerë u ngritet aktakuzë për korrupsion

Një punëtor i administratës së Kuvendit të Kosovës ka ndërruar jetë sot në vendin e tij të punës.

Zyra për media e Kuvendit të Kosovës nuk ka mohuar as pohuar për vdekjen e punonjësit të administratës por vetëm ka konfirmuar se sot rreth orës 9:00, autoambulanca mjekësore ishte në ambientet e Kuvendit për t’i ofruar ndihmë një zyrtari të administratës.

Ndryshe mjeku kujdestar ka thënë për media se punëtori i administratës ka vdekur në vendin e tij të punës dhe dyshohet se ka pasur sulm në zemër.

COMMENTS