Vdes në moshën 62 vjeçare prezantuesi i njohur (Foto/Video)

Vdes në moshën 62 vjeçare prezantuesi i njohur (Foto/Video)

Prezantuesi i njohur ndërkombëtar, Dale Winton, ka ndërruar jetë në moshën 62 vjeçare. Ish producenti i shfaqjes televizive amerikane Supermarket

Prezantuesi i njohur ndërkombëtar, Dale Winton, ka ndërruar jetë në moshën 62 vjeçare.

Ish producenti i shfaqjes televizive amerikane Supermarket Sweep, vdiq në shtëpinë e tij të mërkurën e hershme tha agjenti i tij Jan Kennedy.

Winton pati karrierë të gjatë pothuajse prej një dekade si prezantues televiziv gjatë ditës por po ashtu edhe si nikoqir i BBC Lottery dhe shfaqje të tjera televizive.

Bashkëbiseduesja e tij dhe mikesha televizive, Davina McCall e përshkroi atë si një ‘shpirt të bukur, të ndjeshëm e bujar’.

COMMENTS