Vdes ish-Zonja e Parë, Barbara Bush

Vdes ish-Zonja e Parë, Barbara Bush

Ka vdekur në moshën 92 vjeçare, të martën mbrëma, ish-Zonja e Parë e SHBA-së, Barbara Bush. Ajo ishte bashkëshortja e Presidentit George Bush dhe n

Ka vdekur në moshën 92 vjeçare, të martën mbrëma, ish-Zonja e Parë e SHBA-së, Barbara Bush.

Ajo ishte bashkëshortja e Presidentit George Bush dhe nëna e Presidentit George W. Bush. Ajo përshkruhet si një kampione për zhdukjen e analfabetizmit në familjet amerikane, raporton KTV.

Ishte e vetmja që e pa burrin dhe djalin t’i shërbejnë Amerikës si Presidentë.

Barbara Bush kishte kohë që nuk ndihej mirë, dhe së fundi refuzoi trajtimin mjekësor duke thënë se dëshiron t’i kalojë ditët e fundit të jetës në rehatinë pranë familjes.

COMMENTS