Vazhdon garën me derë të hapur, pjesët e shkëputura i dalin jashtë (Video)

Vazhdon garën me derë të hapur, pjesët e shkëputura i dalin jashtë (Video)

Kodrat e përrallave, ç’thotë legjenda për formimin e tyre (Video)
Me çka janë të pajisura rezidencat luksoze të liderëve botërorë? (Video)

Shoferi i paemëruar që ka marrë pjesë në një garë të amatorëve në Nurburgring të Gjermanisë, ka vazhduar garën edhe kur vetura ka dalë jashtë kontrollit.

Pasi ka hyrë me shpejtësi në një kthesë, dera e pasme e BMW 3 Series është hapur, si dhe i është shkëputur pjesa e kapur përbrenda.

COMMENTS