Vazhdojnë tërmetet në Maqedoni, hapen vrimat e vullkanit dhe del tym nga toka (Video)

Që nga mesdita e ditës së hënë në Maqedoni janë regjistruar më shumë se 10 tërmete me magnitudë të ndryshme. Lëvizjet sizmike vazhdojnë ende në shteti

Që nga mesdita e ditës së hënë në Maqedoni janë regjistruar më shumë se 10 tërmete me magnitudë të ndryshme. Lëvizjet sizmike vazhdojnë ende në shtetin fqinj.

Lëkundjet e forta të tërmetit të sotëm me epiqendër pranë fshatit Kosel, 12 km në verilindje të Ohrit, të cilat janë ndjerë edhe në vendin tonë, janë cilësuar si ri-zgjimi i vullkanit Duvallo.

Këshillat për banorët e Ohrit është që ta kalojnë natën në tenda, pasi kjo është mënyra më e sigurt për t’i bërë ballë një tjetër tërmeti të mundshëm.

COMMENTS