Vandalët fshijnë gjuhën shqipe në tabelat e komunikacionit në Maqedoni (Foto)

Disa tabela dhe shenja të komunikacionit janë vandalizuar nëpër rrugët e Maqedonisë. Fotografitë tregojnë se si janë fshirë gjithkund të shkruarit në

Disa tabela dhe shenja të komunikacionit janë vandalizuar nëpër rrugët e Maqedonisë. Fotografitë tregojnë se si janë fshirë gjithkund të shkruarit në gjuhën shqipe.

Kryesit e veprës si duket janë përkrahës të partisë OBRM-PDUKM, pasi nëpër disa tabela është shkruar emri i kësaj partie, shkruan Shqip.

Ministria e Punëve të Brendshme ka nisur hetimet, por shqiptarët e Maqedonisë janë skeptikë se mund të zbulohen autorët në rastet kur bëhen vepra në dëm të shqiptarëve.

COMMENTS