Vallëzimi spektakolar i nuses me babain (Video)

Vallëzimi spektakolar i nuses me babain (Video)

Luftë titanësh, fiton elefanti apo krokodili (Video)
‘Djali nga gurbeti’ projekti më i ri i Metit, paralajmëron duetin ‘bombë’ (Video)

Në një dasmë në Amerikë, nusja me babanë e saj i lanë të ftuarit të mahnitur kur nga kërcimi i tyre i ngadaltë filluan të kërcenin nën muzikën e Em Si Hamer dhe EnSink.

Mikajla Ellison Fillips dhe babai i saj Nethën Ellison në video duken në mes të pistës së kërcimit në prani të qindra miqve dhe familjarëve, në ceremoninë e dasmës në Jutah.

COMMENTS