Vajza që ka vizituar çdo vend të botës, ja si i siguroi paratë (Video)

Është ëndrra e të gjithëve për të udhëtuar rreth botës dhe të paguhesh për ta bërë këtë. Tingëllon e çuditshme, por në fakt 27-vjeçarja Cassie De Peco

Është ëndrra e të gjithëve për të udhëtuar rreth botës dhe të paguhesh për ta bërë këtë. Tingëllon e çuditshme, por në fakt 27-vjeçarja Cassie De Pecol e ka bërë realitet.

Cassie ka arritur të vizitojë 196 vende në të gjithë botë dhe kjo aventurë e saj është mbyllur në vetëm 18 muaj e 26 ditë, duke shpenzuar 111 mijë dollarë. Ajo bëhet personi i parë që ka arritur të bëjë këtë udhëtim rreth botës në një periudhë kaq të shkurtër.

COMMENTS