Vajza që jeton në tas plastik – Lindi ndryshe (Video)

Ishujt më të rrezikshëm në tokë (Video)
Parashikimet e Nostradamusit për vitin 2018 (Video)

Rahma Haruna ka lindur me një sindromë misterioze, nuk ka këmbë dhe vuan nga një dhimbje e vazhdueshme.

19 vjeçarja nga Kano i Nigersië e kalon pjesën më të madhe të jetës në një legen.

Rahma ka ardhur në jetë si një fëmijë plotësisht i shëndetshëm, por kur ishte 6 muajshe rritja e saj u ndërpre papritur dhe u ndal zhvillimi i gjymtyrëve të poshtëm.

Familja e vajzës bën gjithçka që të mos e privojë nga jeta Rahman dhe e transportojnë atë me një tas plastik përreth fshatit ku jetojnë.

COMMENTS