Vajza nga Kukësi, i merr fronin e klikimeve Encës

Vajza nga Kukësi, i merr fronin e klikimeve Encës

'The Voice Kids' vijon të mbajë gozhduar para ekranit shqiptarët. Dje ishin konkurrentët e skuadrës së Miriamit ata të cilët kanë kënduar përgjatë nat

‘The Voice Kids’ vijon të mbajë gozhduar para ekranit shqiptarët. Dje ishin konkurrentët e skuadrës së Miriamit ata të cilët kanë kënduar përgjatë natës, por preferuara e publikut duket se është Danjela.

Danjela fitoi mori zemrën e publikut me historinë e saj. Danjela është një vajzë e cila jeton në një nga fshatet e Kukësit dhe ka ardhur në Voice për t’u kënaqur. Kaq ka mjaftuar që të marri vëmendjen e të gjithve.

Gjatë performancës së saj dje, Ledion Liço e pyeti si ndihej që ia kishte kaluar edhe performancës së Encës në Voice me klikime, por vogëlushja thjesht buzëqeshi.Me një kërkim në Youtube vumë re se Danjela ka arritur të ketë 1 milion e 100 mijë klikime ndërkohë që performanca e Encës përpara disa vitesh ka diku më shumë se 800 mijë.

COMMENTS