Vajza në foto është njëra nga këngëtaret që kritikohet për operacione plastike

Vajza në foto është njëra nga këngëtaret që kritikohet për operacione plastike

A ju duket se ka ndryshuar shumë kjo këngëtare? Mbase as nuk do ta kishte menduar ndonjë ditë se do të bëhej këngëtare por kjo i ndodhi Ana K

A ju duket se ka ndryshuar shumë kjo këngëtare?

Mbase as nuk do ta kishte menduar ndonjë ditë se do të bëhej këngëtare por kjo i ndodhi Ana Kabashit.

Me disa këngë që solli dhe vokalin e saj ajo ka arritur të pëlqehet dhe të ketë adhurues të shumtë.

Por, kjo këngëtare ka qenë gjithmonë e përfolur edhe për paraqitjen e saj të jashtme, linjat trupore dhe fytyrën.

Shpesh herë është thënë se ajo ka bërë ndërhyrje kirurgjike. Së fundmi Ana ka publikuar disa fotografi nga koha kur ishte vajzë e vogël.

COMMENTS